HomeProduseServiciiOferte CirrusGalerii fotoStiri & EvenimenteDespre noiMagazinContact
Cirrus Aircraft - 6.000 avioane livrate


Cirrus Aircraft a anunţat pe 15 iunie 2015 atingerea unui nou moment important: livrarea către clienţi a avionului său cu numărul 6.000. Evenimentul are loc la doar 16 ani după ce compania a livrat primul său avion şi urmează unui an 2014 foarte bun din punctul de vedere al producţiei, seria SR menţinându-şi poziţia de cel mai bine vândut avion din lume la clasa sa, patru/cinci locuri, pentru al 12-lea an consecutiv.

“Clienţii, partenerii şi angajaţii noştri sunt în mod îndreptăţit mândri de această realizare uimitoare" a subliniat Dale Klapmeier, co-fondator şi Chief Executive Officer al Cirrus Aircraft. “Am fondat Cirrus Aircraft ca un antreprenor dornic să schimbe lumea şi să facă viaţa oamenilor mai bună cu ajutorul aviaţiei, şi suntem copleşiţi să vedem astăzi 6.000 de avioane produse de noi operând în mai mult de 60 de ţări de pe tot globul.”

Cirrus Aircraft este recunoscută pe plan mondial pentru urmărirea neobosită a siguranţei, confortului şi inovaţiei tehnologice în aviaţie. Compania din Duluth, Minnesota a fost in mod constant pionier în introducerea unor noi tehnologii pe piaţa avioanelor cu piston de înaltă performanţă, cum ar fi Cirrus Airframe Parachute System® (CAPS®), avionica de tip glass panel prietenoasă cu pilotul, ergonomia la nivelul unui automobil de lux, sistemul de avertizare la apropierea de sol, protecţia la givrare, vederea sintetică, centurile cu airbag, legăturile de date globale pentru meteo şi comunicaţii, controlul electronic al stabilităţii şi multe altele. Avionul Cirrus SR20 a fost primul introdus în 1999, urmat de SR22 în 2001 şi apoi de varianta turbo SR22T în 2010.

“Pasiunea şi dedicaţia noastre aici la Cirrus sunt să facem aviaţia mai sigură şi mai plăcută pentru mii de oameni” a continuat Klapmeier. “Sunt cu adevărat bucuros să văd că echipa noastră continuă să schimbe lumea în timp ce ne pregătim să lansăm Vision SF50® Personal Jet şi să deschidem Vision Center în Knoxville, TN.”

Avionul Vision SF50 Personal Jet, cu peste 550 poziţii rezervate, doreşte să revoluţioneze transportul personal şi cel regional de afaceri. Trei prototipuri de test conforme ale avionului au acumulat peste 500 de ore de test în zbor şi primul exemplar din producţie se află pe linia de producţie în Duluth.

Recent anunţatul Vision Center va fi locaţia emblematică pentru toate activităţile legate de customer experience ale Cirrus Aircraft, incluzând aici vânzarea, livrarea, training-ul, întreţinerea, suportul, personalizarea, handling-ul la sol şi altele. Este programat să fie deschis la jumătatea anului 2016.

 
© 2011 Cirrus