HomeProduseServiciiOferte CirrusGalerii fotoStiri & EvenimenteDespre noiMagazinContact
7,000th Limited Edition


După ce a produs în ultimii 16 ani cele mai bine vândute avioane cu motor cu piston pentru aviația generală, Cirrus Aircraft a anunţat atingerea unui nou moment important: livrarea către clienţi a avionului din seria SR cu numărul 7.000.


Pentru a marca momentul, compania lansează o serie specială de avioane Cirrus SR22T - 7,000th Limited Edition.


7thousand_limited_edition.pdf


Cirrus Aircraft este recunoscută pe plan mondial pentru urmărirea neobosită a siguranţei, confortului şi inovaţiei tehnologice în aviaţie. Compania din Duluth, Minnesota a fost in mod constant pionier în introducerea unor noi tehnologii pe piaţa avioanelor cu piston de înaltă performanţă, cum ar fi Cirrus Airframe Parachute System® (CAPS®), avionica de tip glass panel prietenoasă cu pilotul, ergonomia la nivelul unui automobil de lux, sistemul de avertizare la apropierea de sol, protecţia la givrare, vederea sintetică, centurile cu airbag, legăturile de date globale pentru meteo şi comunicaţii, controlul electronic al stabilităţii şi multe altele. Avionul Cirrus SR20 a fost primul introdus în 1999, urmat de SR22 în 2001 şi apoi de varianta turbo SR22T în 2010.


Modelele actualei serii SR includ avionica de generație următoare Cirrus Perspective+ TM by Garmin, ultra rapidă. cu tastatură QWERTY și conectivitate uimitoare.


Seria 7,000th Limited Edition este punctul culminant al tuturor acestor ani de experimente și imaginație.

 
© 2011 Cirrus