HomeProduseServiciiOferte CirrusGalerii fotoStiri & EvenimenteDespre noiMagazinContact
Cirrus şi aviaţia generală în Brazilia
Potrivit Buletinului distribuit în iunie 2011 de ABAG - Asociaţia Braziliană de Aviaţie Generală, în ultimii 5 ani, aviaţia generală din Brazilia a accelerat rata de modernizare a flotei sale, care la un moment dat avea o vârstă medie de 30 de ani.
În categoria monomotor cu piston, în perioada respectivă au fost importate 514 avioane. La acest moment, în Brazilia există nu mai puţin de 237 avioane Cirrus, aproximativ 50% din numărul total de avioane importate în această perioadă.
Această flotă de avioane Cirrus a zburat câteva mii de ore, demonstrând în mod clar capacitatea acestor avioane, eficienţă şi, mai ales, siguranţă. 
În prezent, 70% dintre proprietarii care utilizează aceste aeronave le folosesc ca instrumente în muncă, fiind implicate în diverse activităţi în toate regiunile Braziliei.
De 10 ani, Cirrus SR22 este cel mai bine vândut avion din clasa sa la nivel mondial, iar acest lucru este la fel în Brazilia.
Preferinţele consumatorilor arată că aceştia iau în considerare, într-un mod inteligent, performanţa, confortul şi siguranţa modernelor avioane Cirrus.

14 iunie 2011


 
© 2011 Cirrus